Airconditioning in uw winkel

Bij mooi weer stijgt de temperatuur in de winkel. Ook wanneer er veel klanten zijn, is het gauw erg warm. Wanneer u geen goede airconditioning hebt, blijven de klanten weg en loopt u veel omzet mis.

Met een airconditioner die voor een constant aangenaam klimaat zorgt, vinden klanten het prettig in uw winkel en zijn ze bereid om goed te kijken en zich te laten adviseren. Het is van groot belang dat de temperatuurverschillen met buiten niet té groot zijn. Met bijvoorbeeld een VRF systeem krijgt u een economisch voordelige en comfortabele airconditioning en is daarnaast ook spaarzaam voor het milieu. Het systeem bestaat uit een buitenunit en verschillende binnenunits. Voor een winkel is dit systeem zeer geschikt.

Het is belangrijk dat de klanten in uw winkel niks merken van de airconditioning. Naast de juiste aangename temperatuur, is het ook fijn wanneer de airconditioner een laag geluidsniveau heeft en niet zichtbaar is. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Vraag een offerte aan om te weten welke airconditioner het beste bij uw situatie past.