Airconditioning in de serverruimte

Computers zijn niet meer weg te denken uit organisaties. Om vanuit alle plaatsen binnen en buiten het kantoor met de computer te kunnen werken, hebben veel organisaties een computernetwerk. De kern van dit netwerk bevindt zich in de serverruimte. De betrouwbaarheid van uw server is van groot belang voor het optimaal functioneren van uw bedrijf. Deze betrouwbaarheid kunt u vergroten door een goede klimaatbeheersing in de serverruimte.

Vaak worden de kleinste ruimten van een kantoor ingericht als serverruimte. Deze ruimten hebben vaak geen goede ventilatie, waardoor de temperatuur in de serverruimte snel stijgt. De hoge temperatuur zorgt voor storingen of uitval van de server. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk om een goede airconditioner te plaatsen.

Voor de serverruimte is vooral een goede vochtafvoer en koeling van belang. Er zijn verschillende mogelijkheden in modellen en hun functionaliteiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te weten wat de prijzen zijn om het klimaat in uw serverruimte te beheersen.