Airconditioning in een Productieruimte

Door de aanwezigheid van apparaten en andere warmtebronnen zoals lampen in een productieruimte is koeling noodzakelijk geworden. Een goede airconditioning zorgt voor een prettige temperatuur en de juiste luchtvochtigheid. Naast het regelen van de temperatuur en de vochtigheidsgraad, kan airconditioning ook zorgen voor schonere lucht. In een productieruimte komt er vaak veel onzichtbaar vuil of stof vrij. Door een airconditioner met luchtfilter of bijvoorbeeld een bacteriën- en luchtverfrissingssyteem is de lucht in uw productieruimte continue vers en fris.

Airconditioners zijn tegenwoordig zeer compact, waardoor het niet nodig is om een aparte technische ruimte te maken waar u uw airconditioner plaatst, zo bespaart u vloeroppervlakte en extra bouwkosten. Wanneer u een de airconditioner goed afstelt op de ruimte, kunt u tevens zorgen voor een laag energieverbruik.

Er zijn veel mogelijkheden, modellen en functionaliteiten. Op deze website kunt u diverse voorbeelden van airconditioning bekijken. Bent u benieuwd naar de prijzen voor uw situatie, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.